Meer over Jacqueline Santbergen

Jacqueline Santbergen | The Blending Experience

Jacqueline Santbergen richt zich op persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling in met name de sociale sector. Jacqueline doet dat vanuit een verscheidenheid aan rollen zoals (gecertificeerd) coach, trainer, adviseur, manager, toezichthouder, ondernemer en bestuurder.

 

Zij startte haar loopbaan als groepsleidster in de Jeugdzorg en werkte later als leidinggevende in de gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijke opvang en justitie. Ze is op haar best als er een behoefte is aan verandering. Dat kan vanwege strategische redenen zijn, vanwege vastgelopen teams of individuele behoeften aan groei. Kenmerkend voor Jacqueline is dat ze gelooft in mogelijkheden, eigen verantwoordelijkheid en talenten. Dat is leidend voor haar visie op de ontwikkeling van individuen en organisaties.

Ze weet complexe vraagstukken te doorgronden zonder deze te versimpelen en vertaalt deze naar praktische oplossingen en werkwijzen. Het geven en ontvangen van constructieve feedback is gebruikelijk voor Jacqueline. Ze kan een gewenste cultuurverandering aanjagen om in alle opzichten een maximale prestatie te leveren. Ze stimuleert een cultuur van voortdurende verbetering door de hele organisatie heen en coacht teamleden om hun manier van werken als individu en als een team te verbeteren.

 

Op dit moment is Jacqueline lid van de Raad van Toezicht bij De Lichtenvoorde, bestuurder van BE4YOU2, werkvelddeskundige bij Saxion en lid van internationale evaluatiepanels voor programma-accreditaties van hoger onderwijs instellingen bij FIBAA in Duitsland.

The Blending Experience | Change & Performance Management

Meer over Ivo Matser

Ivo Matser is een specialist in het leiden en uitvoeren van organisatorische veranderingen en ontwikkelingen van particuliere instellingen in het hoger onderwijs. Hij streeft voortdurend naar het vergroten van de merkwaarde van de organisatie, door zowel de interne als externe perspectieven in het proces met elkaar te verbinden. Hij voert zijn vak uit vanuit drie verschillende rollen: als senior executive manager, als bestuurslid en als consultant.

 

Ivo is econoom, leiderschapsspecialist en gecertificeerde Register Marketeer (RM). Hij startte zijn carrière in de sport retailwereld en gaf leiding aan makelaardij, uitgeverij en professionele diensten. Sinds 2001 is hij werkzaam als CEO / Dean in particuliere instellingen in het universitair onderwijs en als assessor voor internationale institutionele accreditaties van hoger onderwijsinstellingen in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Abu Dhabi, Kazachstan, Litouwen en Estland.

Sinds het voorjaar van 2018 is Ivo President van GISMA Business School (Duitsland en Engeland). Daarnaast is hij CEO en bestuurslid van The Academy of Business in Society (Belgie), vice-voorzitter van het bestuur voor institutionele accreditaties van FIBAA (Duitsland), lid van de raad van trustees van European Business School (Zwitserland / Spanje), voorzitter van de raad van toezicht van Raster (Nederland) en lid van de raad van toezicht van het Nederlands Instituut voor Marketing.

 

Voordat hij startte bij GISMA was hij onder andere CEO van ISM University of Management and Economics (Litouwen) en CEO van TSM Business School (Nederland). Hij spreekt regelmatig op conferenties en is boardroom consultant in bedrijven op het gebied van strategiedesign en ontwikkeling. Ivo beoordeelt publicaties over corporate governance voor Emerald Publishers.

12376117_1293059130720467_3950089944708116029_n
Ivo Matser | The Blending Experience | Change & Performance Management

Bevlogen mensen, die putten uit hun krachtbronnen en zelf regie voeren, hebben meer plezier in hun werk, werken effectiever, zijn collegialer en klantvriendelijker.

The Blending Experience
Papenstraat 28
7411 ND Deventer