Meer over Jacqueline Santbergen

Jacqueline Santbergen | The Blending Experience

Jacqueline Santbergen is gericht op duurzame ontwikkeling van mensen, organisaties en samenleving.  Als procesbegeleider heeft zij ervaring vooral in de sociale sector als (gecerticieerd) coach, trainer, adviseur, manager, toezichthouder en bestuurder.

 

Ze is op haar best als er een behoefte is aan verandering. Dan kan vanwege strategische redenen zijn, vanwege vastgelopen teams of vanwege individuele behoeften aan groei. Kenmerkend voor Jacqueline is dat ze gelooft in inclusie van diversiteit, de ontwikkeling van talenten en eigen verantwoordelijkheid. Dat is leidend zowel voor haar visie op HRD en Governance als voor haar visie op de dienstverlening van de organisaties in de zorgsector.

Ze weet complexe vraagstukken te doorgronden en te verduidelijken zonder deze te versimpelen. Ze  vertaalt deze naar praktische oplossingen en werkwijzen. Het geven en ontvangen van constructieve feedback is als te doen gebruikelijk voor haar. Waarden als respect, empathie, integriteit, eerlijkheid en moed geven richting aan haar manier van werken. Ze kan een gewenste cultuurverandering aanjagen en stimuleert een cultuur van voortdurende verbetering door de hele organisatie heen.  Zij daagt teamleden uit om hun manier van werken als individu en als teamlid te verbeteren.

 

Jacqueline is een ervaren senior manager in jeugd-  en gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijke opvang en justitie. Ze startte haar loopbaan als groepsleidster in Jeugdzorg en gebruikt haar ervaring als uitvoerend hulpverlener voor haar opdrachten als verandermanager, coach en adviseur.

 

Op dit moment is Jacqueline lid van de Raad van Advies zowel bij Stichting Dít Is Goede Zorg als bij Saxion Hogeschool, Academie voor Mens en Arbeid, lid van internationale evaluatiepanels voor programma-accreditaties van hoger onderwijs instellingen bij FIBAA in Duitsland, interimmanager en (team)coach in met name het sociale domein.

The Blending Experience | Change & Performance Management

Meer over Ivo Matser

Ivo Matser is een specialist in het leiden van organisatorische veranderingen en ontwikkelingen van particuliere instellingen in het hoger onderwijs. Hij streeft voortdurend naar het vergroten van de merkwaarde van de organisatie, door zowel de interne als externe perspectieven in het verander proces te brengen. Hij voert zijn beroep uit vanuit drie verschillende rollen: als senior executive manager, als bestuurslid en als consultant.

 

Ivo is een econoom, een leiderschapsspecialist en gecertificeerd Register Marketeer (RM). Hij startte zijn carrière in de sportwereld, onroerend goed, uitgeverijen en professionele zakelijke dienstverlening. Sinds 2001 is hij werkzaam als CEO / Dean / President van particuliere instellingen in het hoger onderwijs in verscheidene europese landen (SWOT Business School, Twente School of Management, ISM University of Management and Economics en GISMA Business University) en als assessor voor internationale institutionele accreditaties van hoger onderwijsinstellinegn in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Polen, Abu Dhabi, Kazachstan, Litouwen en Estland.

Op dit moment is Ivo CEO van The Academy of Business in Society in Brussel (ABIS-Global), CEO van IEDC Bled School of Management (Slovenië) en vice-voorzitter van de raad van toezicht voor institutionele accreditaties van FIBAA (Duitsland). Daarnaast is hij toezichthouder bij organisaties in de welzijnssector, het onderwijs en in de kunst.

 

Regelmatig hij is spreker op conferenties op gebied van leiderschap, de toekomst van management onderwijs en duurzaamheid. Ivo is ook gast-redacteur bij academische uitgeverijen op gebied van corporate governance.

Ivo-Matser-CEO
Ivo Matser | The Blending Experience | Change & Performance Management

Bevlogen mensen, die putten uit hun krachtbronnen en zelf regie voeren, hebben meer plezier in hun werk, werken effectiever, zijn collegialer en klantvriendelijker.

The Blending Experience
Papenstraat 28
7411 ND Deventer